Berga Missionsförsamling

missionskyrkan_1.jpg

Vilka är vi?

Berga Missionsförsamling är en del av Equmeniakyrkan, ett av de största kristna samfunden i Sverige. Vi är en församling för människor i alla åldrar och olika livssituationer. Vår församling är en mötesplats dit man kan komma med sina frågor, sin tro och sitt tvivel.

Vad tror vi på?

Tillsammans med den kristna kyrkan över hela världen bekänner vi oss till Jesus Kristus - Guds egen son - som Herre och Frälsare, så som Bibeln berättar. Vi tror att Bibeln - som är Guds ord till oss människor – är aktuell och har ett angeläget budskap till oss idag.

Vad gör vi?

Vi vill hjälpa människor att hitta vägen till en personlig tro på Jesus Kristus. Därför har vi regelbundna gudstjänster där Bibeln, bönen och nattvarden är det centrala, men där sång & musik också har en given plats.
Dessutom har vi speciella samlingar för barn & ungdom, för äldre men även för de som är intresserade av att spela & sjunga.

På gång

8/12 19:00 Bön
on 11/12 19:00 Berga blås övning
to 12/12 Öppet hus med utställning av julkrubbor